Κατασκευή Ιστοσελίδων
Περιέργεια για τη δημιουργία εμπορικών σημάτων και θαυμάσιων ιστότοπων, ωθώντας τα όρια. Συνεργαστείτε μαζί μας και δουλέψτε με τους σχεδιαστές μας για να αποκτήσετε ιδέες που δεν απορρέουν από άλλες. Είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε, είναι αυτό που αγαπάμε και αυτό ακριβώς κάνουμε. Σχεδίαση που ανταποκρίνεται και δημιουργήται σε  ιστοσελίδες για κινητές μονάδες .jQuery για κινητό Website Builder Μετακινήστε σε κινητές ιστοσελίδες σε στυλ εφαρμογών με το ενσωματωμένο σε jQuery θεματικό Κινητό Site Builder. Τα σύστημα πολλαπλών εργαλείων αναπαραγωγής βίντεο προσθέτουν βίντεο στις ιστοσελίδες σας χρησιμοποιώντας πολλά εργαλεία, όπως HTML5, Vimeo και YouTube.

Φιλοξενία

Προκειμένου ο ιστότοπός σας να εμφανίζεται στο διαδίκτυο, πρέπει να αποθηκεύεται σε έναν ειδικό υπολογιστή που ονομάζεται διακομιστής ιστού. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι βασικά το οικόπεδο της γης του διαδικτύου που βρίσκεται στο κατάστημα της ιστοσελίδας σας. Αν έχετε έναν ιστότοπο, πρέπει να είναι στον ιστό και αυτές οι υπηρεσίες φιλοξενίας είναι οι ιδιοκτήτες που τοποθετούν τον ιστότοπό σας και το διατηρούν σε λειτουργία, ώστε οι πελάτες σας να μπορούν να έχουν πρόσβαση και να το δουν όταν πληκτρολογούν στη διεύθυνση URL σας Διαχειρίζεστε μια αυξανόμενη μεγάλη ιστοσελίδα  ή έχετε πάρα πολλά  βίντεο στον ιστότοπό σας; Το πιο σημαντικό είναι να ξέρετε πώς αυτό επηρεάζει τις ανάγκες φιλοξενίας σας;
Προσθέτοντας εφαρμογές  Facebook LIKE, τα κουμπιά LIKE και τις σελίδες Facebook. Αυτά τα σχέδια είναι μέρος των Java Scripts. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικά εφέ, δράσεις, κίνηση, εμφάνιση, απόκρυψη, στυλ ή σχεδόν οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες των γεγονότων. Εφέ κίνησης προσθέτοντας CSS 3 κινούμενα σχέδια για να δημιουργήσουμε  πολλές άλλες κινούμενες εφαρμογές
webulk

 

Οι Πελάτες μας

 

 

Σε ότι κάνουμε τοποθετούμε τους πελάτες στην καρδιά μας. Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί βασικό παράγοντα για την επιχείρησή μας. Πιστεύουμε ότι η παράδοση όσων θέλουν οι πελάτες μας είναι ο καλύτερος τρόπος να αναπτυχθεί η εταιρεία μας

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης είναι για κάθε επιχείρηση που θέλει να ενισχύσει σημαντικά την πελατειακή της βάση. Δημιουργούμε ιστότοπους με τις προδιαγραφές του google bot και οι πελάτες μας έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να συζητήσετε τις απαιτήσεις της ιστοσελίδας σας!

 

Εργαλεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης Επεξεργαστείτε, προσθέστε και προσαρμόστε όλες τις ετικέτες , λέξεις κλειδιά, κανόνες ευρετηρίασης / ακολουθήστε, alt ετικέτες και όλα τα άλλα χαρακτηριστικά βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης με μερικά κλικ. Πληροφορίες του Google ανάλυση  στη σελίδα σας και σύνδεση με το λογαριασμό σας GA στο Google για ακριβή στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας και δημογραφικά στοιχεία

 

Θέλετε να δημιουργήσετε μια καταπληκτική και καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα που φορτώνει γρήγορα και βγαίνει στις μηχανές αναζήτησης με πολλές λέξεις κλειδιά; Επειδή δεν υπάρχει σήμερα ιστοσελίδα που δεν είναι SEO έτοιμη από μόνη της, θα πρέπει να επιλέξετε τη σωστή εταιρεία για το σχεδιασμό ιστοσελίδων και την ποιότητα του σχεδιασμού! Κουμπιά πλοήγησης, αναπτυσσόμενα μενού, μενού πλήρους οθόνης, Μέγα μενού, μενού πίνακα, breadcrumb, σελίδωση και πολλά άλλα! Εκατοντάδες επεκτάσεις για να προσθέσετε επιπλέον λειτουργικότητα στο λογισμικό.

Τμήμα μάρκετινγκ

Από περιέργεια για τη δημιουργία εμπορικών σημάτων και θαυμάσιων ιστότοπων, ωθώντας τα όρια. Ειδικεύομασται στη δημιουργία ιστότοπων υψηλής απόδοσης για μικρές μεσαίες επιχειρήσεις.
Bελτιστοποίηση αναζήτησης

Εργαζόμαστε μαζί για να αποκτήσουμε ιδέες.  Είμαστε εδώ για να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε, είναι αυτό που αγαπάμε και αυτό είναι ακριβώς αυτό που κάνουμε.
Ανάπτυξη διαδικτύου

Ανταπόκριση Σχεδίαση ιστοσελίδων Δημιουργoύμε ιστότοπους για κινητές ιστοσελίδες.και jQuery για κινητά
Θέλετε να δημιουργήσετε έναν καταπληκτικό και καλοσχεδιασμένο ιστότοπο που φορτώνει γρήγορα και βγαίνει στις μηχανές αναζήτησης για πολλές λέξεις-κλειδιά; Επειδή κανένας ιστότοπος σήμερα δεν είναι έτοιμος από μόνος του, θα πρέπει να επιλέξετε τη σωστή εταιρεία για σχεδιασμό ιστοσελίδων και για ποιοτικό σχεδιασμό!


Phone
Call us +306977357993

E mail address
Send us a message

Mobile Phone
Call us +30 6977357993